BEMUTATKOZÁS

Ismerje meg jobban a Com-Pilot Zrt.-t!

Cégünk bemutatása

A Com-Pilot Zrt. 2010-ben jött létre. Részvényei 100%-ban magyar tulajdonban vannak. Névadásából adódóan olyan "complex" és "pilot" projectek elõkészítésére, tervezésére, bonyolítására szakosodott, amelyek célja a létrehozásán túl a tartós fenntarthatóság.

Fennállásunk óta foglalkoztunk gyár, lovarda, játszótér, park építés előkészítésével, melynek kapcsán terület kiválasztástól, hatástanulmány készítésétõl a tervezésig, a kivitelezõk versenyeztetéséig és minõsítéséig a beruházás alatti koordinálásig igen széles palettán tevékenykedtünk.

2012-ben a velünk kapcsolatban álló mikro-, kis- és középvállalkozások presszionálására konzorciumvezetõként több sikeres és sikertelen kivitelezési pályázaton elindultunk, melynek eredményeképp az ország több térségében is kivitelezéseink folynak.

 

Filozófiánk

Alapításkor szemünk elõtt a természet és az ember fenntartható kapcsolata lebegett.

Európai példákat látva és tapasztalva úgy éreztük, hogy nem pénz kérdés, hogy életminõségünk részét képezõ környezetünkbõl a maximumot kihozzuk. Ez jelentheti az állatok-növények-emberek, vagy egy gyár-emberek-környezet kapcsolatát.

Elengedhetetlen a jövõ generációival megismertetni egy palánta ültetését, egy tojás keltetését, vagy csak egyszerûen egy a környezetbe illõ, abból építkezõ és azt fenntartó üzem megteremtését. Fontosnak tartjuk hogy minden projektünk - legyen az gyár építés vagy játszótér kialakítás - szervesen illeszkedjen környezetébe. Törekszünk rá, hogy a kiválasztott és alkalmazott anyagok magas minõségi elvárások mellet környezetbarát és lehetõleg természetes alapanyagokból készüljenek.