SZOLGÁLTATÁSOK

Professzionális szolgáltatásokkal várunk minden Ügyfelünket!

Tanácsadás

A megszületett elképzeléstől egészen a használatba vételig terjedõ idõszakban az építkezéssel kapcsolatos mûszaki, gazdasági és vonatkozó jogszabályi témakörökben nyújtunk az Ön részére szakmai tanácsadást, véleményt javaslatokat.

Projekt-menedzsment

Az építési projektek esetén aktív közremûködésre van szükség. Meg kell szervezni a tervezõk, szakkivitelezõk, a beruházó és a szakági mûszaki ellenõrök közötti rendszeres együttmûködést. A megfelelõ kooperáció kihat a projekt sikerére, munkatársaink segítséget nyújtanak Önnek, hogy minden a legnagyobb rendben menjen!

Tervezés

Profi tervezõink igényeinek megfelelõen végzik el megálmodott létesítményének tervezési feladatait a vázlattervektõl egészen az engedélyezésig. Cégünk filozófiájának része a környezetre való nagy odafigyelés, mely a tervezési folyamat során is kiemelt szerepet játszik.

Kültéri sport pályák építése

Kiváló minõségû alapanyagainkkal, felkészült szakember gárdánkkal segítségére lehetünk sportpályák építésében. Valljuk, hogy a sport mindenki életében kiemelt helyen szerepel, nem engedhetjük meg magunknak, hogy eme szabadidõs tevékenységet alacsony színvonalú környezetben végezhessük.

Parképítés

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik parképítés terén. Hitvallásunk, hogy a társadalomnak szüksége van megfelelõen elõkészített környezetre, ahol végezhetik szabadidõs tevékenységüket, pihenhetnek egy fárasztó nap után. Munkatársaink mindent megtesznek, hogy mind a beruházói, mind a felhasználói oldalról a lehetõ legoptimálisabb eredményt demonstrálják.

Játszótér építés

Gyermekeink életének szerves része a játszótereken való kikapcsolódás. Az ilyen területek kivitelezése során, különös figyelmet fordítunk a minõségi anyaghasználatra, törekszünk a lehetõ legbiztonságosabb életterek létrehozására.

Parkgondozás, -fenntartás

A parkok megépítése után vállaljuk azok fenntartását, gondozását is, megelõzve ezzel, hogy az igényesen kialakított szabadidõs terület az évek folyamán veszítsen nívójából.

Teljes körû épület kivitelezés

Társaságunk megalakulása óta foglalkozunk épületek teljes körû kivitelezésével. Felkészült kollégáink a tervezéstõl egészen az átadásig végigkövetik a munkálatokat, levéve az ezzel járó terheket az Ön válláról.

Üzemeltetési feladatok

Vállaljuk létesítmények üzemeltetési feladatait, melyek elengedhetetlenek a létesítmény rendszereinek folyamatos és biztonságos üzemeltetéséhez, fenntartásához.

Érdeklõdik valamelyik szolgáltatásunk iránt?